Welkom bij Capire

Ik lever bruikbare ICT-producten die prettig tot stand komen. Systemen voor slimme bedrijfsinformatie en processen voor het migreren van data.

Als business-intelligence-specialist help ik bedrijven met de vraag “hoe doen we het?”. Voor een zinvol antwoord moet ik vaak de diepte in. Uit zeeën managementinformatie vis ik aanwijzingen voor prestaties. Ik analyseer bedrijfsprocessen en ontwerp systemen die activiteiten meetbaar maken. Nauw passend maatwerk dat inzicht geeft in uw organisatie.

Met evenveel plezier bouw ik een verifieerbaar proces voor het migreren van data. Ik zorg er voor dat uw kostbare data gegarandeerd op de door u gewenste plek komt. De sport is het om de techniek optimaal te gebruiken om zo snel en gecontroleerd mogelijk een robuust datamigratieproces te realiseren.

Ik werk voor grote en kleine klanten, van multinational tot agentschappen. Die neem ik beiden even serieus, dat spreekt vanzelf. Zo loop ik telkens tegen nieuwe opgaven aan. Zoveel opdrachtgevers, zoveel uitdagingen. Elke klant is tenslotte anders. Mijn aanpak is steeds dezelfde: ik ga door tot de blokjes op hun plaats vallen. Tot ik de kern van uw vraagstuk begrijp en een oplossing opdoemt. En ik iets achter kan laten waar u écht wat aan hebt.

Dat vergt naast kennis en kunde, ook een open vizier en vertrouwen. Wie mij in de arm neemt, moet bereid zijn de dialoog aan te gaan. Tweerichtingsverkeer, waarbij uw wensen schil na schil worden blootgelegd en de definities pijnlijk helder worden. Geregelde feedback over resultaten, tot u meer dan tevreden bent. Voor minder doe ik het niet.

Rob Vonk